Připravili jsme degustační menu pro 150 lidí
8. září se v jabloneckém Eurocentru opět setkali zaměstnanci Nemocnice Jablonec nad Nisou při svých odborných tématech.
Úkolem našeho cateringového týmu bylo zajistit degustační menu pro všechny účastníky semináře. Připravili jsme předkrm, polévku, jeden studený hlavní chod, 2x teplý hlavní chod i dezert. Servírovali jsme například tartar di manzo z hovězího masa na toskánské zelenině nebo kuřecí sous vide supreme s chřestovou omáčkou a gratinovaným bramborem společně s vynikajícími víny.
Dostali jsme pochvalu přímo od zadavatele, tak věříme, že všem chutnalo. Těšíme se na další společné ochutnávání!
Potřebujete catering i pro Vaši akci? Připravujeme občerstvení pro menší i velké skupiny, studené i teplé rauty, občerstvení pro kávové pauzy nebo tiskové konference. Neváhejte nás kontaktovat! Vše připravíme tak, jak si budete přát.